Kerst

de leukste stadswandelingen en uitjes!

Nachtwandeling Amersfoort: Dood en Verderf
Kerst in Amersfoort

Kerst in Amersfoort

Prachtig verlichte straten en pleinen, gezellige winkelstraatjes, mooie musea en monumenten - een bezoek aan Amersfoort in de kersttijd is echt de moeite waard!


Wandelen in de winter?

Jazeker! Speciaal voor de kerst kun je kiezen uit diverse winterse uitjes. Omdat het wat kouder is, hebben we onze arrangementen een beetje aangepast: de wandelingen zijn ingekort en onderweg warm je even op met een lekker drankje of hapjes. Onze tip? Boek een tour na zonsondergang, of ga mee met de Nachtwandeling! Want zodra het donker wordt, is Amersfoort pas écht sprookjesachtig!


Met collega's, vrienden of familie op pad rond kerst

In de weken vóór kerst organiseren we voor veel bedrijven hun eindejaarsuitjes - van borrels tot kerstdiners en walking dinners. Onze brunchtours zijn vooral in de kerstvakantie populair: een mooi alternatief voor de traditionele kerstlunch.

PS: op 25 en 26 december vieren we zelf ook kerstmis, en zijn er helaas geen tours te boeken. 

Winters wandelen in Amersfoort

Bekijk de prachtige binnenstad met onze gidsen en onderbreek de tocht halverwege met een warm drankje en iets lekkers of een borrel met bittergarnituur.


Prijs vanaf € 12,50 pp | va. 1,5 uur | va. 8 pers.

Meer informatie

Lunchtour rondom ons mooiste Hofje

Kom alles te weten over de historie van het 15e eeuwse hofje De Armen de Poth! Inclusief ontvangst met koffie, stadswandeling en uitgebreide lunch in het hofje.


Prijs vanaf € 22,50 pp | ca. 3 uur | va. 10 pers.

Meer informatie

Kerstborrel Amersfoort

Samen het glas heffen op de successen van 2019, of een goed begin van 2020? Reserveer een kerst- of nieuwjaarsborrel! Kies uit verschillende opties, incl. drankje(s)


Prijs vanaf € 9,50 pp | va. 1,5 uur

Meer informatie

Culinaire wandeling in kerstsfeer

Je wordt ontvangen met een glaasje Glühwein, waarna je met een gids de stad ontdekt. Vervolgens kies je voor een diner op 1 locatie of een combinatie van restaurants.


Prijs vanaf € 42,50 pp | va. 3,5 uur | va. 8 pers.

Meer informatie

Brunchen in Amersfoort

Een culinaire wandeling, maar dan overdag - zo kunnen we de Brunchtour het best beschrijven! Geniet van al het moois en lekkers dat Amersfoort te bieden heeft.


Prijs vanaf € 25 pp | va. 3 uur | va. 8 pers.

Meer informatie