Groepsuitjes
Amersfoort Koppelpoort Stadswandeling
Stadsmuur Kamperbuitenpoort
Spui Amersfoort
Actieve uitjes in Amersfoort

Groepsuitjes in Amersfoort

Hebben jullie elkaar ook zo'n zin om er samen op uit te gaan? Kom met je vrienden, familie of collega's onze mooie stad te ontdekken en boek een van onze groepsuitjes! 

  • Hou je van lekker eten? Bekijk onze culinaire uitjes en maak een bierwandeling of ga happen en stappen met ons walking dinner.
  • Wil je alles weten en wordt je enthousiast van monumenten en musea? Dan zijn onze culturele uitjes iets voor jou!
  • Zit je het liefste in een rondvaartboot terwijl de stad aan je voorbij trekt? Kies dan een vaar uitje en verken de stad vanaf het land en op het water.
  • Liever wat actiever op pad? Boek een steptocht of fietstocht of bind onderling de strijd aan met een speurtocht door de stad. 

    Andere wensen? Mail ons voor een offerte op maat!

Uit eten in Amersfoort

Zijn jullie echte Bourgondiƫrs? Laat je verwennen door de Amersfoortse horeca!
Van koffie- en lunchtours tot bierwandelingen en Walking Dinners.

Sportieve uitjes in Amersfoort

Niet zo'n wandelaar? Ontdek de stad tijdens een step- of fietstocht, beklim onze 98m hoge toren of bindt onderling de strijd aan met een speurtocht door de stad.

Musea en Monumenten in Amersfoort

Kies je voor cultuur? Bezoek Hofje de Armen de Poth of de monumentale Mannenzaal, verdiep je in de jeugd van Piet Mondriaan of kies voor een rondleiding in de Kuiperij of St. Joriskerk.

Uitjes op maat

Heb je andere wensen? Wordt oma 80 en wil je een programma maken langs haar herinneringen, of heeft je bedrijf een themadag in de stad en wil je daarbij aansluiten? We denken graag met jullie mee!

Van 1 april t/m 31 oktober

Ontdek Amersfoort vanaf het water

De ideale combinatie: bekijk de ene helft van de stad vanuit de rondvaartboot en voor de andere helft nemen onze gidsen je mee. Tussendoor geniet je van koffie, lunch of diner.