Kwartet
Amersfoort Koppelpoort Stadswandeling
Stadsmuur Kamperbuitenpoort
Spui Amersfoort

Keistad Kwartet


Een nieuw Amersfoorts spel!

Wie heeft er vroeger geen kwartet gespeeld? Wij hebben er een geheel eigen versie van gemaakt - het klassieke kaartspel in een Amersfoorts jasje. Met 44 prachtige tekeningen van onze stadsgids Inge, verdeeld over 11 categorieën, met op elk kaartje informatie over de locatie.
Dat wordt een collectors item! 


Bonuskaartjes

Naast de kwartetten hebben we ook 4 bonuskaartjes toegevoegd, om het spel wat spannender te maken. Trek je bijvoorbeeld de kaart 'Beeldenstorm', dan moeten alle spelers hun kerken en kloosters terug stoppen in de pot. En met de 'Stadswandeling' geeft elke speler een willekeurige kaart uit zijn hand aan de speler naast hem. Je kunt zelf kiezen of je de kaartjes gebruikt of kiest voor het klassieke kwartetten. 

Bestellen

Wil jij ook een exemplaar van het Keistad Kwartet bemachtigen? Bestel dan nu via de link hieronder. 
Zo kunnen wij inschatten hoeveel spellen we kunnen bestellen!
Je kunt intekenen van 1 tot 30 april; het spel is vervolgens vanaf begin mei beschikbaar. Woon je in Amersfoort of bestel je meer dan 3 spellen? Dan betaal je bij bestelling tot 30 april geen verzendkosten. 


Optie: betaal iets extra en doneer voor een goed doel!

Het Keistad Kwartet kost € 9,00. 

Maar er is ook een donatie actie aan gekoppeld. Bij je bestelling kun je een klein bedrag extra overmaken. Hiermee sponsor je een kwartetspel voor Amersfoortse gezinnen die het minder breed hebben. Met onze vorige actie in december hebben we op die manier 350 bordspellen beschikbaar kunnen stellen, plus een donatie van bijna € 1.000 kunnen doen aan Stichting Burgerweeshuis.
Je vindt de donatieknop als product in onze webshop - je kunt zelf beslissen hoeveel je er in je winkelwagentje stopt.