Kalender

de leukste stadswandelingen en uitjes!

Amersfoort Koppelpoort Stadswandeling
Stadsmuur Kamperbuitenpoort
Spui Amersfoort
Onze Lieve Vrouwetoren Amersfoort

De Amersfoortse Kalender


Ben jij een echte fan van Amersfoort, of ken je iemand die supertrots is op onze stad?

Bestel dan onze Amersfoort Kalender voor 2021 of Verjaarskalender!


Onze gids Inge maakte twaalf nieuwe aquarellen van haar favoriete plekken in de stad. Hofje De Armen de Poth, de Valkestraat, Achter de oude Stadhuis en natuurlijk de Koppelpoort - eentje voor elke maand. Zoals een echte stadsgids natuurlijk het liefste doet, verzamelde ze over al die plekken de leukste weetjes en mooiste verhalen en schreef die erbij. Zodat jij de stad straks nog weer een beetje beter kent!

De kalender is gemaakt in A4 formaat, in de lengte.


Bestelgegevens Kalender

De kalender voor 2021 kost € 12,50 per stuk

Woon je in Amersfoort, dan krijg je hem bovendien gratis thuisbezorgd. Woon je niet in Amersfoort en bestel je voor minder dan € 30,00? Dan komt er eenmalig € 5,00 verzendkosten bij, en krijg je van ons een setje ansichtkaarten cadeau!

Kalender: € 12,50

Verjaardagskalender: € 12,50 (o.b.v. editie 2018)

Kaartenset (5 stuks): € 3,00

Verzendkosten (alleen buiten Amersfoort): € 5,00


De kalenders zijn beschikbaar vanaf eind oktober en zullen dan ook te koop zijn bij Boekhandel Veenendaal, VVV Amersfoort en Readshop Euterpeplein. 


Kalender op maat

Wil je de kalender uitdelen als relatiegeschenk? Vanaf 50 exemplaren is het mogelijk kalenders op maat te bestellen met je (bedrijfs)naam of een eigen logo, en vanaf 100 stuks kun je een eigen afbeelding voor op de voorpagina laten tekenen. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen!


Puzzelpakketten (weer leverbaar vanaf januari 2021)

Wil je deze winter zelf met familie of vrienden op ontdekking langs bekende en onbekende plekken in de stad? Bestel een puzzelpakket! 
Je zoekt onderweg de antwoorden op allerlei vragen. Soms vind je die ter plekke, soms met behulp van een puzzelkaartje of door slim te googlen.
€ 20 per pakket, inclusief routebeschrijving met vragen, puzzelkaartjes, antwoordenvelop en puzzelprijs!

Er zijn twee varianten:
• Wandelpuzzeltocht Middeleeuws Amersfoort (ca. 2,5/3 uur)
Ga terug naar het jaar 1499 en ontdek hoe de stad er toen uitzag! Met oude afbeeldingen en leuke verrassingen breng je al wandelend de middeleeuwse historie tot leven.
Ook leuk voor gezinnen (kinderen vanaf ca. 10 jaar)
• Fietspuzzeltocht - Amersfoort Zuid (ca. 2,5/3 uur)
Benieuwd naar Amersfoort buiten de binnenstad? Deze route leidt je door het zuiden van de stad. Je gaat met je eigen fiets op pad en komt op plekken waar je nog nooit geweest bent!