Kalender

de leukste stadswandelingen en uitjes!

Amersfoort Koppelpoort Stadswandeling
Stadsmuur Kamperbuitenpoort
Spui Amersfoort
Onze Lieve Vrouwetoren Amersfoort

De Amersfoortse Kalender


Ben jij een echte fan van Amersfoort, of ken je iemand die supertrots is op onze stad?

Bestel dan onze Amersfoort Kalender voor 2020 of Verjaarskalender.


Onze gids Inge maakte twaalf nieuwe aquarellen van haar favoriete plekken in de stad. De Onze Lieve Vrouwetoren, Kuiperij Meester, het Belgenmonument, het Sluisje - eentje voor elke maand. Zoals een echte stadsgids natuurlijk het liefste doet, verzamelde ze over al die plekken de leukste weetjes en mooiste verhalen en schreef die erbij. Zodat jij de stad straks nog weer een beetje beter kent!

De kalender is gemaakt in A4 formaat, in de lengte.


Bestelgegevens

De kalender voor 2020 kost € 12,50 per stuk. 

Woon je in Amersfoort, dan krijg je hem bovendien gratis thuisbezorgd. Woon je niet in Amersfoort en bestel je voor minder dan € 30,00? Dan komt er eenmalig € 5,00 verzendkosten bij, en krijg je van ons een setje ansichtkaarten cadeau!

Kalender: € 12,50

Verjaardagskalender: € 12,50 (o.b.v. editie 2018)

Kaartenset (5 stuks): € 3,00

Verzendkosten (alleen buiten Amersfoort): € 5,00


De kalenders zijn daarnaast te koop bij een van de verkooppunten in de stad, te weten: Boekhandel Veenendaal, VVV Amersfoort, Zin Bookstore, Dille & Kamille en Readshop Euterpeplein. 


Kalender op maat

Wil je de kalender uitdelen als relatiegeschenk? Vanaf 50 exemplaren is het mogelijk kalenders op maat te bestellen met je (bedrijfs)naam of een eigen logo, en vanaf 100 stuks kun je een eigen afbeelding voor op de voorpagina laten tekenen. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen!