Voorwaarden

de leukste stadswandelingen en uitjes!

Alternatieven tijdens Corona
Meld je aan voor Amersfoorts Cluedo
Amersfoort Koppelpoort Stadswandeling
Amersfoort Lente

Onze voorwaarden


We hebben er niet veel, maar we hebben ze hieronder allemaal voor je op een rijtje gezet.


mail: info@amersfoortsegidsen.nl

telefoon: 06-41259590

facebook: AmersfoortseGidsen

instagram: stadsgids_amersfoort

twitter: @AfoortseGidsen


Aantal deelnemers

Het opstellen van een offerte gebeurt op basis van het vooraf opgegeven minimum aantal gasten. Afwijkingen hiervan kunnen van invloed zijn op de prijs die per persoon is geoffreerd.

Tussentijdse wijzigingen in het aantal gasten vernemen wij graag tijdig, doch uiterlijk 7 dagen voor aanvang van het arrangement.


Zodra wij dit definitieve aantal ontvangen hebben, sluiten we dit kort met de gereserveerde restaurants. Eventuele afmeldingen die daarna nog volgen, vooraf of op de dag zelf, kunnen niet meer in mindering gebracht worden op de eindfactuur.


Annuleringen

Indien de bevestigde reservering onverhoopt geen doorgang kan vinden, zullen altijd € 25,00 annuleringskosten in rekening gebracht worden. Daarnaast wordt onderstaande percentage van de totaalprijs in rekening gebracht:

• tot 2 weken voor aanvang: kosteloos

• tot 7 dagen voor aanvang: 25%   

• minder dan 7 dagen voor aanvang: 50%

• minder dan 3 dagen voor aanvang: 100%


Een ongunstige weersverwachting is geen geldige annuleringsreden; bij verwachte regen wordt verzocht regenkleding en paraplu’s mee te brengen.

Betaling

Voor alle reserveringen wordt na afloop een factuur gestuurd, tenzij vooraf anders is afgesproken. Wij hanteren hierbij een betalingstermijn van 15 dagen.


Contante betaling, al dan niet met kwitantie, is alleen mogelijk voor bedragen tot € 100,00 en dient vooraf te worden afgestemd.

Wij hebben helaas geen mogelijkheid om te pinnen of met creditcard te betalen. 


Aanbetalingen

Bij reserveringen met een totale waarde van meer dan € 1.000,00 versturen wij vooraf een voorschotnota van 50% van de verwachte kosten. Deze dient uiterlijk 2 weken voor aanvang van de activiteit te zijn voldaan.


De eindfactuur volgt na de arrangementsdatum. Hierop zullen alle eventuele extra kosten verrekend worden, waaronder extra consumpties en parkeerkaarten.

Gebruik van horeca

Als er bij de activiteit een bezoek aan horeca is opgenomen, verzoeken we vooraf bij de deelnemers te inventariseren of er allergieën of dieetwensen zijn, zodat wij dit met de betrokken restaurants kunnen afstemmen.


Mocht er tijdens het arrangement een vraag of klacht zijn die betrekking heeft op een van de bezochte restaurants, dan willen we vragen deze direct aan de gids kenbaar te maken. Deze zal namens Amersfoortse Gidsen optreden als bemiddelaar; de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en service ter plaatse ligt bij de betreffende restaurants.


Mobiliteit

Mochten een of meerdere deelnemers in de groep verminderd mobiel zijn, dan verzoeken wij dit vooraf kenbaar te maken. Zo kunnen we hier al bij boeking op inspelen, en bijvoorbeeld een andere keuze voor een restaurant maken dat toiletten gelijkvloers heeft of over aangepaste voorzieningen beschikt.