Kalender

de leukste stadswandelingen en uitjes!

Onze Lieve Vrouwetoren Amersfoort

De Amersfoort Kalender 2018!

 

Ben jij een echte fan van Amersfoort, of ken je iemand die supertrots is op onze stad?

Bestel dan onze Amersfoort Kalender voor 2018!

 

Onze gids Inge maakte twaalf aquarellen van haar favoriete plekken in de stad. De Onze Lieve Vrouwetoren, Muurhuizen, de Koppelpoort, de Sint Joriskerk - eentje voor elke maand. Zoals een echte stadsgids natuurlijk het liefste doet, verzamelde ze over al die plekken de leukste weetjes en mooiste verhalen en schreef die erbij. Zodat jij de stad na twaalf maanden nog weer een beetje beter kent!

 

Ansichtkaarten van Amersfoort

Van vijf aquarellen hebben we daarnaast ansichtkaarten laten maken. Leuk om als kerstkaart te versturen! De kaarten zijn als set van vijf te bestellen.

 

Praktische informatie en prijzen

De kalender (A4 formaat) en kaarten zijn razend populair! We doen ons best om alles voor kerst te bezorgen. Woon je in Amersfoort? Dan is de bezorging gratis! Woon je niet in Amersfoort en bestel je voor minder dan € 30,00? Dan komt er eenmalig € 4,50 verzendkosten bij, en krijg je van ons een setje ansichtkaarten cadeau!

 

• Kalender: € 10,00

• Set ansichtkaarten (5 stuks): € 3,00

• Verzendkosten (buiten Amersfoort): € 4,50

 

Kortingsbon

Als extraatje krijg je bij iedere kalender die je bestelt een kortingsbon ter waarde van de aankoopprijs van de kalender, die je kunt inwisselen wanneer je een groepsreservering maakt voor een wandeling of arrangement. Zo is de kalender zelf dus gratis!

Op zoek naar een leuk uitje voor de kerstvakantie? Aanmelden kan al vanaf 1 persoon!